termoclass-eugen-doar-logo-300x43

1 p
Lungimea brațului (mm)
Lățimea marchizei (mm)
Preț modul
700
1500
420 RON
1000
1500
536 RON

Preturile nu includ montajul


9
  • Copertina TRC nu rugineşte şi nu trebuie vopsită, ca în cazul copertinelor artizanal confecţionate din fier forjat sau cornier.
  • Copertina TRC, nu putrezeşte, nu se decolorează şi nu se pătează ca copertinelor din pânză, care absorb umiditatea, praful şi agenţii chimici din atmosferă şi care, în final ajung să aibă un aspect neplăcut.
  • Copertina TRC  este foarte uşoară, cântăreşte între 2 şi 4 kg, în funcţie de dimensiune şi în ciuda faptului că pare destul de fragilă, structura marchizei este deosebit de puternică şi de rezistentă, atât la forţe fizice cât şi la factori chimici. Un singur braţ poate susţine o greutate de peste 50 kg, fiind turnat din ABS, un material plastic special, incasabil, nedeformabil, mai dur decât oţelul.
  • Copertina TRC a fost testată riguros în condiții meteorologice extreme, pentru a vă oferi un produs elegant şi sigur. Copertina este rezistentă la orice impact natural extern posibil, la schimbări bruşte de climă, de la arșiță la vreme rea cu vânturi puternice, ploaie, grindină, zăpadă sau îngheț.
  • Copertina TRC reprezintă cea mai simplă şi mai economică soluţie pentru a vă proteja de soare, ploaie, zăpadă, gheaţă sau grindină.

Puteti comanda produsele dorite, completand formularul
La comandarea unui produs, vă rugăm să specificați pe lângă dimensiunile dorite și culoarea plăcii de policarbonat celular,transparent sau fumuriu

Mesajul a fost trimis cu succes!