Solutii inteligente pentru confortul tau

Scopul principal al tuturor ferestrelor si usilor este sa ofere clientului confortul necesar. Astfel, în gama de produse TGP exista alternative care se potrivesc oricaror cerinte sau tipuri de ferestre.

Feronerie oscilo-batanta

Feroneria TGP Forte poate echipa standard orice tip de canat cu o greutate de maxim 100kg. Când greutatea canatului depaseste 100kg, TGP furnizeaza piese aditionale de feronerie pentru a garanta functionarea corecta a ferestrelor sau usilor de balcon.

TGP ofera 10 ani garantie pentru piesele Forte Tilt&Turn, garantie ce se aplica functionalitatii mecanice.

Mânere pentru ferestre

TGP produce 4 tipuri de mânere pentru ferestre.

Fora

Fora

Fora cu cheie

Fora cu cheie

Fora dublu cu cheie

Fora dublu cu cheie

Fora cu buton

Fora cu buton

Culori disponibile

Mânerele sunt diponibile în 4 culori RAL: alb (RAL 9016), maro închis (RAL 8022), maro (RAL 8017), maro deschis (RAL 8003) si 5 culori anodizate: argintiu, champagne, auriu, maro deschis si otel mat.

Argintiu

Argintiu

Champagne

Champagne

Auriu

Auriu

Maro deschis

Maro deschis

Otel mat

Otel mat

Balamale 3D pentru usi

TGP ofera trei tipuri de balamale 3D pentru usi: Forza Junior pentru canaturi cu greutatea de maxim 85kg, Forza pentru canaturi de maxim 125kg si Forza Elite pentru canaturi de maxim 160kg.

Forza Junior

Forza Junior

Forza

Forza

Forza Elite

Forza Elite

Culori disponibile

Balamalele Forza 3D sunt disponibile în 6 culori RAL: alb (RAL 9016), maro închis (RAL 8022), maro (RAL 8017), maro deschis (RAL 8003), fildes (RAL 1015) si argintiu (RAL 9006).