De ce sa ne alegi?

Experienta de peste 10 ani ne recomanda sa obtii produse care exceleaza atat la calitate cat si la pret.
Garantie extinsa la 7 ani, ceea ce iti aduce o economie de bani pe termen lung.
Service rapid si prompt pentru orice problema tehnica aparuta,fara nici un cost suplimentar pe toata durata garantiei.
Consiliere tehnica detaliata, vei sti inca de la inceput ceea ce urmeaza sa primesti si elimini riscul de surprize neplacute.
Capacitatea mare de productie ne ajuta sa iti oferim cele mai mici termene de executie.

PRODUSE DIN GAMA DE TOP

Va prezentam cateva dintre produsele noastre de referinta

Fereastra Synego 80+

Noutatea anului 2015 , Synego concentrează toate caracteristicile de vârf ale profilelor deja existente.Synego este un profil cu 6 camere (7 camere tocul), cu o lățime de 80 de mm. Vezi detalii…

Usa garaj sectionala

Construite dupa proiecte germane, cu norme de calitate riguroase, usile usi de garaj sectionale sunt gandite sa reziste la peste 25 000 de cicluri de actionare. Incercati sa calculati numarul de ani de utilizare plecand de la aceasta valoare, 25 000 de cicluri. Vezi detalii…

TERMOCLASS - Furnizorul tau de Tamplarie PVC

Incepand cu anul 2009 am realizat o investitie intr-o linie completa de utilaje moderne,o hala de productie la standarde europene,acestea permitandu-ne o capacitate mare de productie a ramelor,precizie computerizata in taierea si prelucrarea lor pentru a realiza produse finite de calitate deosebita.

Aceasta gama de utilaje dublata de alegerea profilului Rehau cu o jumatate de secol experienta de calitate germana, a feroneriei de provenienta austriaca si a multiplelor variante de sticla duc la realizarea unei lucrari de tamplarie superioara din punct de vedere calitativ,fiind o investitie pe termen lung sustinuta cu certificate de garantie si declaratii de conformitate.

CONTACT

Adresa : Str. 1 Decembrie 1918, nr. 109 bis, Tecuci, Jud. Galati
Tel. mobil : +40 758 839 054
Tel. fix : +40 236 810 121
Fax : +40 236 820 338
E-mail: office@termoclass.eu