Home /

tamplarie-pvc1


Ferestre si Usi PVC

 

0316302020

 

 

Cauti ferestre sau usi termopan?
Cat de calitative le doresti? Completeaza formularul pentru a primi o cotatie de pret!

 

Obtine o cotatie de pret

(mai buna decat ai vazut in alta parte)

De ce sa alegeti Termoclass?

Experienta de peste 10 ani in domeniu

Consiliere tehnica detaliata

Garantie extinsa la 7 ani

Termene mici de executie

Service rapid si prompt

Raport calitate/pret foarte bun

Cum vom lucra lucra impreuna

 

Completezi formularul sau ne suni
Iti oferim consultanta si masuratori GRATUIT
Producem si asamblam ferestrele in termen
Montam usile si ferestrele termopan GRATUIT
Semnam procesul verbal de receptie
Ai ferestre noi si esti FERICIT

 

Rehau Geneo

 

GENEO® este din punct de vedere energetic cel mai bun sistem de profile pentru ferestre cu adâncimea de 86 mm care există în acest moment pe piaţa de construcţii. Particularitatea sistemelor GENEO®, este materialul hightech RAU-FIPRO®. Acest material compozit din fibre de sticlă conferă profilului o stabilitate deosebită. Prin această tehnică, armaturile de oţel nemaifiind necesare, se asigură o reducere a costurilor cu 90%.

 

Caracteristicile principale ale profilului Geneo

Avem aici alt text
Comanda acum ferestre si usi profil Rehau/Extruplast!

 

Rehau Synego

 

Noile ferestre SYNEGO reprezintă programul de economisire ideal. În comparaţie cu ferestrele standard actuale, SYNEGO vă oferă o izolaţie termică cu până la 50% mai ridicată. Vă veți reduce simţitor costurile de încălzire iar valoarea imobilului Dumneavoastră va crește – astăzi, mâine și poimâine.

Caracteristicile principale ale profilului Synego

 

Rehau Euro Design 70

 

Euro-Design 70 oferă cele mai bune condiţii pentru proiecte de construcţii. Acreditat cu standardele de calitate REHAU, Euro-Design 70 este un sistem de ferestre economic. Formele numeroase, culorile şi paleta de design, oferă numeroase posibilităţi pentru proiectarea acestora.

Caracteristicile principale ale profilului Rehau Euro 70

 

Obtine o cotatie de pret

 

Extruplast 70

 

Seria de profile Extruplast 70 cu o adâncime constructivă de 70 mm, design aspectuos și o structură cu 6 camere  ofera atât un transfer termic și o izolare fonică superioare, cât și o rigitate crescută, datorată celor doua camere suplimentare ce intră în structura profilului. Acțiunea concertată a acestor factori garantează performanțe de izolare peste standard și o stabilitate mecanică crescută, cu un cost de implementare optim.

Caracteristicile principale ale profilului Extruplast 70

 

Extruplast 60

 

Cu o adâncime constructivă de 60 mm şi un design drept, suplu, uşor de întreţinut, ferestrele din profil Extruplast  60 cu 4 camere permit pătrunderea luminii naturale în interiorul locuinței în cantități mai mari comparativ cu alte profile. Cu Extruplast 60 – chiar și în cazul ferestrelor de dimensiuni mici – nevoia de iluminare artificială în timpul zilei este redusă iar nivelul de protecție rămâne ridicat.

Caracteristicile principale ale profilului Extruplast 60

 

Obtine o cotatie de pret

Ce parere au clientii despre Termoclass

 

Este o placere sa lucrezi cu Termoclass. Iti raspund prompt la orice intrebare legata de termopan. Lucrarea este impecabila.

Radu CristacheClient multumit

Sunt uimita de atentia pe care am primit-o la Termoclass. Nu simti ca esti client ci prieten. Recomand oricui vrea sa faca o alegere buna cand vine vorba de termopane.

Claudia BorzaClient mutumit

Realizarile noastre

 

Obtine o cotatie de pret